fredag den 7. juni 2013

40.000 Feet of the Ground - på dansk!

Her er nogen fra Facebook som oversætte drengenes 40.000 Feet of the Ground til dansk! :) ♥
Hvis du ikke kan læse det på billedet så se her:

Regn i gaderne! Du går langsoooooooomt prøver at sætte tempoet. Ja og dage som de følger udvikler sig til år på dit ansigt. Jeg ser dig. Altid prøver at løve, altid prøver at flygte, når skaden er færdig kan du ikke mærke varmen. Ligemeget meget hvor du går er der en stige der leder dig ned, ned, ned. Jeg tager afsted med hastighed af lyd 40.000 fødder over jorden. En tornado kan ikke gøre mig langsom. Oh Oh. Sig mit navn nu, sig mit navn nu. Jeg tager afsted som et fly nu. 40.000 fødder over jorden oh oh. Hey, troede du jeg ville hule, i dine drømme, kom du for at se dagen, som en pilot, du er blevet blændet af lyset, jeg har vinger, gjorde du, gjorde du vidste, nej. Du kan aldrig skyde mig ned, du er som stilheden, tror du jeg vil komme rundt,? Jeg vil ikke nå dig mere.  Jeg ser dig. Altid prøver at løve, altid prøver at flygte, når skaden er færdig kan du ikke mærke varmen. Ligemeget meget hvor du går er der en stige der leder dig ned, ned, ned. Jeg tager afsted med hastighed af lyd 40.000 fødder over jorden. En tornado kan ikke gøre mig langsom. Oh Oh. Sig mit navn nu, sig mit navn nu. Jeg tager afsted som et fly nu. 40.000 fødder over jorden oh oh. Jeg kan mærke hvor du burde være, der er et hul inde i mit hjerte, men arene inde i mig vil hel. Jaaaa aaaaaaah sig mit nu, sig mit navn nuuuuu ahhhhh. Det er det samme nu fordi det er det samme nu.Jeg tager afsted med hastighed af lyd 40.000 fødder over jorden. En tornado kan ikke gøre mig langsom. Oh Oh. Sig mit navn nu, sig mit navn nu. Jeg tager afsted som et fly nu. 40.000 fødder over jorden oh oh.

Hvis du oversætter vores blog til Engelsk så kan du se om det passer. :-)
(Over i højre side kan du oversætte)

Nogen af tingene lyder måske lidt mærkeligt :)

Nyt udseende!

Vi her her på bloggen fået os et nyt udseende!
Vi håber du synes om det og vil gøre det nemmere for dig her på bloggen.
Hvis der er noget du synes er dårlig så skriv det i en kommentar til dette indlæg.  ♥♥

Musik video på vej! ♥♥

MUSIK VIDEO!


Jeg kan slet ikke vente på at musik videoen kommer! Og måske vil Wasteland gå ud og blive endnu mere kendte i udlandet.♥♥
Vi ved at der i hvert fald er amerikanske og russiske fans. For ellers ville der ikke være så mange udenlandske sidevisninger på vores blog. For hvis det bare var tilfælde så er det godt nok nogle der har tastet forkert mange gange.